Samarbeidspartnere

Produsenter

OBIO
OBIO

OBIO er en biokullprodusent som produserer høykvalitets biokull basert på restråstoff fra skogvirke.

Våre karbonlagrere

Kjøkkenhagen på Stokkøya
Kjøkkenhagen på Stokkøya

I kjøkkenhagen på Stokkøya Strandhotell gis gjestene mulighet til å være med på å sette et håndavtrykk. Karbonet som lagres for å redusere hotellets fotavtrykk havner blant annet her!

Nordre Gren
Nordre Gren

På Nordre Gren ved Krøderfjorden produseres det økologisk urkorn som selges gjennom Sigdal Mølle.

Grinder Gård
Grinder Gård

Grinder Gård er en historisk storgård med røtter tilbake til 1300-tallet. Gården drives i dag av Andreas Bakken med produksjon av poteter, gulrot, jordbær, og korn, i tillegg til en besetning med sau.

Høgskolen i Innlandet avd. Blæstad
Høgskolen i Innlandet avd. Blæstad

Blæstad er en av de fremste institusjonene for jordbruksutdanning i landet, og er svært aktive i praktisk utprøving av nye teknologier og metoder i jordbruket.

Bøtun
Bøtun

Bøtun markedshage er sterkt inspirert av tanken om regenerativt landbruk og ønsker å etterlate jorden i en bedre forfatning enn da de startet. Biokull er et nytt redskap i den biologiske maskinparken som kan være med og realisere dette!

Bergtun Gård
Bergtun Gård

Julie og Christoffer bor på og driver Bergtun gård, som er en del av Orkla Samdrift, i Rennebu i Trøndelag.

Nes Herregård
Nes Herregård

Nes Herregård er en ærverdig herregård fra 1600-tallet, ca 5 km sør for Fredrikstad. Edvard Fosdahl driver planteproduksjon på gården med sine 1050 dekar, og produserer hovedsaklig såkorn til Strand Unikorn.

Nedre Skinnes Gård
Nedre Skinnes Gård

I bygda under Norefjell, idyllisk langs Krøderfjordens grønne bred, ligger Nedre Skinnes Gård. Midt mellom Krøderen og Noresund, på vestsiden av fjorden.

Gloppestad Gård
Gloppestad Gård

Leidulf Gloppestad i Gloppen bruker biokull som jordforbedring og til foring av sine melkekyr.

Stenberg Nordre
Stenberg Nordre

Stenberg Nordre drives av Henrik Stenberg som er 8. generasjon på gården i Romedal, Stange. Her drives planteproduksjon på 320 daa, og Henrik ønsker å se hvordan biokull kan brukes for å forbedre jordhelse og øke avlinger.

Bjølsund Gård
Bjølsund Gård

Bjølsund gård er den lokale leverandøren av melk til Rygge Meieri, som ligger kun noen kilometers kjerrevei fra meieriet. Melka leveres varm rett inn i produksjon av ost.